2011. augusztus 21., vasárnap

Víz ágy 180x220 fiókos alap és talapzat

Víz ágy 180x220 fiókos alap-és platform:
Víz ágy 180x220 fiókos alap és talapzat

A víz ágy a házból típusú ház modell Fesztivál (http://www.natuerlich-wasserbetten.de/wohnform-wasserbetten-modelle.html)
Ez egy lágy oldala vizet ágyban kárpitozott fejtámla, két, könnyen megnyugtatta fiókos alap-és talapzat angefertigtem kifejezetten kompenzálja az esetleges különbségek szinten padlón.

Eredeti ár: 2950 €

Kiegészítők:
- Entlüfterpumpe
- 4 üveg Blue Magic kondicionáló (236ml egyenként)
- Tisztább víz mag
- Blue Magic Repair Kit

A cipzár a víz ágy pad meghibásodott. De ez még könnyen kezelhető. A higiéniai okokból célszerű egyébként, hogy ez megváltozzon, és újra nachzukaufen. Egyébként a cikk rámutat, hogy a normál kopás.

Softside vízágy telepítés utal a rendszer. Ez eltér a hagyományos matrac, nem kívülről. A keretrendszer biztosítja a kényelmes, puha hab EDGE támogatás, és egy nagyon egyszerű be-és kilépéshez.
A kettős rendszer két különálló mag vizet. A két külön hőmérséklet-rendszer, a személyes vágy hőmérséklet egyedileg szabályozható mindkét oldalon.
A víz ágy van egy fiók bázis, amely 4 nagy fiók (egyenként 70cm x 70cm x 20cm). Integrált az erre a célra épített platform, amely folyamatosan kompenzálja szintkülönbségek a padlón.

Az ágy lesz szükség csak a saját gyűjtő. Meg kell magát kell bontani, és felvette. Egy professzionális cég ilyen lépéseket lehet tanítani.

Nincs rá garancia, garancia vagy vissza a saját értékesítési
Ár: 700 EUR VB