2011. május 22., vasárnap

FAN ton zseb rugós matrac, 90x200, keménység 2; ÚJ

FAN ton zseb rugós matrac, 90x200, keménység 2; ÚJ:
Ajánlani egy kiváló minőségű hordó zsebében rugós matrac, a felső osztály bizonyult FAN Frankenstolz minőségű "Made in Germany" ... és hogy a modell "Ortho Fit!

A méretek és adatok a közel 500 beépített rugók zsebébe kell nagy alváshoz kényelmes:
Szélesség x hossz>>> 90cm x 200cm
Indulat>>> "H2" vagy "közepes" (az év közöttiek 60 kg 85 kg)
Vastagság>>> 18 cm

A FAN Frankenstolz 7-övezetben hengeres zseb rugós matrac, egy speciális 7-zóna támogatási rendszer nagyon jó test kiigazítás és a nagy rugalmasságú pontot ... Szintén a matrac légáteresztő ... alkalmas a folyamatos légi forgalomban, ezért különösen azok számára, akik hajlamosak a síelés, meg este.
Kiváló szellőzés biztosított, a 500 zsákrugókkal.
Az alakja a test kiigazított keménysége zónák optimális rugalmasságot.
Hatálya alá tartozó gyönyörű dupla mez minden irányból cipzár ... mosható ... Ezért biztonságosan alkalmas az allergiában szenvedőknek.

A FAN "orto-Fit" a tökéletes megoldás azok számára, akik a hideg-hab, vagy viszkoelasztikus matrac túl puha, de még a hangsúly a megfelelő szerv korrekciós kevés szigorúbb kényelmes ... is egy hordó zsebében rugós matrac überzeuget egy rendkívül hosszú élettartam!

A frankok büszkesége "orto-Fit" az új / soha nem használt ... , Az eredeti átvételi 2011/05/21 szívesen adják ki a célból, szavatossági igényét, hogy a vágy!
(Azt csak kicsomagolt, és tesztelték néhány percig a mi ágy alapokra ... sajnos ő a feleségem, de egy kicsit túl kemény)

Mivel a mérete és súlya Sajnos, csak hogy hagyja Pick Up (Helyszín: 46459 Rees) ... Köszönjük megértését!

PRIVÁT ELADÓ ... GARANCIA NÉLKÜL / VISSZA!
Ár: 120 Ft