2012. március 5., hétfő

Műköröm csiszológép - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó!
A képen látható PROXXON tipusú  rózsaszín műköröm csiszológép. Új állapotban kb 5-ször használtam. Tartalék gépnek vettem. Garancia már nincs rá. Eredeti ára 21 990 ft volt.
Csiszológép leírás, tartozékok:
Proxxon csiszológép színes
15cm hosszú
12V-s, max. 40W-s
20000ford. /min. fordulatszámú csiszológép
1 - 3, 2mm átmérőig cserélhető tokmánybelsőkkel.
a fordulatszám az adapteren állítható.
az adapter a géphez tartozék
KÉREK MINDENKIT, CSAK AKKOR LICITÁLJON, HA VALÓBAN MEG SZERETNÉ VÁSÁROLNI AZ ÁRUT! KÖSZÖNÖM! LICITET NEM TÖRLÖK!   Vatera / Teszvesz szabályzata: ” Azzal, hogy licitáltál egy aukción, kötelezettséget vállaltál arra, hogy amennyiben a te ajánlatod lesz a legmagasabb az aukció végén, a terméket megvásárolod az általad ajánlott összegért. Természetesen lehetőséged van arra, hogy az eladótól kérd a leadott licited törlését, viszont ennek a kérésnek az eladó nem köteles eleget tenni! ”   Ezért kérek mindenkit, akkor tegyen licitet egy termékre, ha szeretné is, és nem gondolja meg magát 3 nap után… KÖSZÖNÖM.
Vásárlás után Teszvesz / Vatera automatikusan kiküldi a vásárlási értesítőt a számlaszámommal, a postai díjak a termék adatlapján fel vannak tüntetve (Teszvesz: „ Szállítás és fizetés” mező, a termékleírás felett, Vatera: „ Szállítási és garanciális feltételek” fülecske). Ha az értesítő nem érkezik meg, kérlek írj e-mailt, és küldöm az utaláshoz szükséges adatokat – ellenkező esetben úgy veszem, megkaptad azokat! Köszönöm  
Személyes átvétel Üllőn és környéke , vagy heti 1 x, Köki ill Nyugati pályaudvar.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-04 19:41
. Műköröm csiszológép - Jelenlegi ára: 10 000 Ft