2012. január 23., hétfő

Erdész Károly : Középkori várak a Bakonyban - Jelenlegi ára: 3 270 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Középkori várak a Bakonyban és a Balaton-felvidéken: (A Szent Korona öröksége 17. )A könyv listaára: 3990 Ft. Leírás:
A történelmi Magyarország középkori építészeti-művészeti örökségét számba vevő és bemutató sorozat kötetének szerzői a Balaton északi partján magasodó és a Bakony rengetegeiben megbúvó - jórészt a mai Veszprém megye területén található - egykori várak, erősségek nyomait, emlékeit kutatják fel. Az idegenforgalmi szempontból is kiemelt jelentőségű régióban néhány ismert és szépen felújított vár található (pl. Sümeg, Nagyvázsony, Várpalota), de mellettük még számos település határában maradtak fenn romok, töredékek, egykori lovagvárak, erődtemplomok , kisebb végvárak emlékei. A helybeli fotóművész házaspár összeállítása mindezeket felölelve több mint húsz építészet emléket mutat be fotósorozatain, az útba ejtett települések betűrendjébe szerkesztve a török korban elpusztult, majd német telepesek által újraalapított Bakonykoppánytól a zalaszántói Tátika vár romjáig. A művészi igénnyel készült, nem annyira a műemléki dokumentációt, mint inkább a hangulatfestést szolgáló színes fényképeket rövid, három nyelvű (magyar, német, angol) ismertetők kísérik. A rövid irodalomjegyzékkel és a szerzők bemutatásával záruló kiadványt a helyi gyűjteményekben és általános gyűjtőkörű könyvtárakban érdemes beszerezni. ISBN: 978-615-5037-02-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 270 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 14:28
. Erdész Károly : Középkori várak a Bakonyban - Jelenlegi ára: 3 270 Ft