2011. október 26., szerda

Cormoran bojlis ágy + Pelzer szállító táska - Jelenlegi ára: 15 000 Ft


CORMORAN PRO CARP 4 lábú bojlis ágy + Pelzer Executive szállító táska
A Cormoran 4 lábas bojlis fotel ágy könnyű acélkerettel, állítható háttámlával, amelynek az állítása és rögzítése egy fém karral és fém fogas rögzítővel történik, ami strapabíróbb mint a más gyártoknál alkalmazott műanyag szorító kerekes megoldások! Magasságában állítható tányéros lábakkal (25-37 cm), amelyek stiftekkel rögzíthetőek, így bármilyen talajon stabilan használható. A lábrésznél speciális anyag ami könnyen és gyorsan tisztítható lemosható. Anyaga: 600D PU OXFORD 100% Polieszter. Töltet: 100% poliuretán.
Fekvőfelület mérete: 198×70cm
Ágy súlya: 7, 4 kg
Megkímélt szép állapotban van!
***Az aukcióban az ágyra és a szállító táskára lehet licitálni, a feltüntetett ár a kettőre egyben értendő és kizárólag csak egyben elvihető***
A minimálárát egyenlőre nem fedem fel, amennyiben az ajánlat eléri a minimálárat vagy megközelíti azt és számomra elfogadható akkor az aukciót hamarabb is lezárom! Kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rá és a komolytalan kérdésekre-ajánlatokra nem reagálok figyelmen kívül hagyom!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki az aukció lejártát követően azonnal át tudja venni vagy a termék árát utalással rendezni tudja, napokkal-hetekkel későbbi fizetést, illetve részletfizetést nem tudok elfogadni, ezt licitnél kérem figyelembe venni!
Villámáras elvitel esetén a belföldi posta értékbiztosított szállítási díját átvállalom!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-23 08:56
. Cormoran bojlis ágy + Pelzer szállító táska - Jelenlegi ára: 15 000 Ft